philosophersrally07
PROGRAM

For a provisional program with speakers, please check this file.

Day 1
09.30   Welcome with coffee (30 min.)
10.00   Opening of Rally (15 min.)
10.15   First plenary lecture (60 min.)
11.15   Coffee break (30 min.)
11.45   First session of workshops (45 min.)
12.30   Second session of workshops (45 min.)
13.15   Lunch (75 min.)
14.30   Second plenary lecture (60 min.)
15.30   Third session of workshops (45 min.)
16.15   Coffee break (30 min.)
16.45   Fourth session of workshops (45 min.)
17.30   End of day 1
19.00   Dinner at Ni Hao
21.30   Party at Bar Pepper

Day 2 
09.30   Welcome with coffee (30 min.)
10.00   Opening of day two (15 min.)
10.15   First plenary lecture (60 min.)
11.15   Coffee break (30 min.)
11.45   First session of workshops (45 min.)
12.30   Second session of workshops (45 min.)
13.15   Lunch (75 min.)
14.30   Second plenary lecture (60 min.)
15.30   Third session of workshops (45 min.)
16.15   Coffee break (30 min.)
16.45   Fourth session of workshops (45 min.)
17.30   End of Rally
18.00   Drinks at Bubbels Bar


LUNCH, DINNER, DRINKS

Lunch
Lunch is provided on Thursday and Friday by the organisation and is included in the entrance fee.

THURSDAY EVENING PROGRAM

Dinner

For our visitors, we offer the opportunity to have dinner together with the organisation, for the small fee of €7,50. We would like very much for everyone to join us, as dinner is the perfect occasion for a comfortable talk about philosophy or something else!
We will be dining in Ni Hao Cuisine, a Chinese Wok Restaurant, famous for its use of fresh ingredients, prepared on the spot. For the amount of €7,50, we offer all-you-can-eat buffet and three drinks. Just let us know in advance if you want to make use of this opportunity. You can do so when applying for the Rally, or, if you have already done so, you can e-mail us April 20th at the latest at rally07@philos.rug.nl.

Party
After dinner, we organise a free party at Bar Pepper. Continue with us after dining at Ni Hao, or join in! From 9.30 pm we will welcome you with a drink in the basement of Bar Pepper, reserved especially for our small band. Continue your conversations, or even try your feet at dancing. We hope to see you there!

FRIDAY AFTERNOON PROGRAM

Drinks on Friday

For a proper goodbye, we will have a drink on the Rally at 6 pm in Bubbelsbar. Are you not ready to leave just yet? Join in!

If you want to know where everything is, check out our Rally~Map!