Program

A .pdf version of the program can be found here.

Monday, June 20

8.30               Registration opens
9.00-10.00    H. Orri Stefánsson: “What is “real” in Probabilism?”, Comment: Justin Dallmann
– 15 min break –
10.15-11.15  Ben Schwan and Reuben Stern: “A Causal Understanding of When and When Not to Jeffrey Conditionalize”, Comment: Karolina Krzyżanowska
– 15 min break –
11.30-12.30  Brian Talbot: “Repugnant accuracy”, Comment: Colin Elliot
– 1 hour lunch break –
13.30-14.30  Olav Benjamin Vassend: “Goals and the Informativeness of Prior Probabilities”, Comment: Kenny Easwaran
– 15 min break –
14.45-15-45  Ted Shear, Jonathan Weisberg and Branden Fitelson: “Two approaches to belief revision”, Comment: Eric Raidl
– 15 min break –
16.00-17.30  Keynote: Richard Pettigrew: “The population ethics of belief: in search of an epistemic Theory X”, Comment: Julia Staffel
18.00-19.00  welcome reception
19.00             Optional Dinner: Hock Sieng

Tuesday, June 21

9.00-10.00    Jürgen Landes and George Masterton: “Invariant Equivocation”, Comment: Pavel Janda
– 15 min break –
10.15-11.15  Virginia Schultheis: “Living on the Edge: Against Epistemic Permissivism”, Comment: Jason Konek
– 15 min break –
11.30-12.30  Sarita Rosenstock, Cailin O’Connor and Justin Brunner: “In Epistemic Networks, Is Less Connectivity Really More?”, Comment: Ben Levinstein
– 1 hour lunch break –
13.30-14.30  Liam Bright: “On Fraud”, Comment: Chiara Lisciandra
– 15 min break –
14.45-15-45  Remco Heesen: “Expediting the Flow of Knowledge Versus Rushing into Print”, Comment: Seamus Bradley
– 15 min break –
16.00-17.30  Keynote: Kevin Zollman: “Kantian Decision Making Under Uncertainty: Dignity, Price, and Consistency”, Comment: Gregory Wheeler
18.00             Conference Dinner: Zondag

Wednesday, June 22

9.00-10.00    Bengt Autzen: “A Popperian Doctrine on Probability Revisited”, Comment: Leah Henderson
– 15 min break –
10.15-11.15  Jan Sprenger: “Foundations for a Probabilistic Theory of Causal Strength”, Comment: Conor Mayo-Wilson
– 15 min break –
11.30-12.30  Jeremy Goodman and Bernhard Salow: “Taking a chance on KK”, Comment: Catrin Campbell Moore
– 1 hour lunch break –
13.30-14.30  Simon Goldstein: “Triviality Results for Probabilistic Modals”, Comment: Barteld Kooi
– 15 min break –
14.45-15-45  Francesca Zaffora Blando: “The Learning Power of Belief-revision Policies for Non-omniscient Agents”, Comment: Julien Dutant
– 15 min break –
16.00-17.30  Keynote: Sonja Smets: “Informational Cascades: A Test for Rationality?”, Comment: Branden Fitelson

Chance Encounter

The Formal Epistemology Workshop is followed by a workshop on chance to be held on June 23 and 24. Speakers are Adam Bales (Cambridge), Patryk Dziurosz (Groningen), Nina Emery (Brown), Luke Fenton-Glynn (UCL), Malcolm Forster (Madison), Roman Frigg (LSE), Ronnie Hermens (Oxford), Aidan Lyon (Maryland / Munich), Mauricio Suarez (Madrid), Jan Sprenger (TiLPS). The programme and abstracts can be found here.